четверг, 14 апреля 2011 г.

"А судді хто?". Журі Ліги КВН "Волинь"

Підходить до завершення третій сезон Всеукраїнської ліги КВН "Волинь". За три сезони на луцьких сценах зіграло понад 50 команд КВН з різних регіонів України, а також близького зарубіжжя. Сьогодні ми пропонуємо більш детально познайомитись з людьми, які протягом цих трьох років вирішували долю та результат ігор ліги. За цей час таких людей було більше 20. Більш детальніше про кожного з них далі.

Одним з ветеранів суддівської колегії ліги КВН "Волинь" є радіоведучий , DJ, екс-кавеенщик - Сергій ТКАЧУК. Зараз Сергій працює коментатором радіо Луцьк. В КВНі починав в команді "соцфаку ВНУ" (1993 р), грав за луцьку команду "Рога і копита" (1994-1999 рр.), виступав за збірну Луцька.
Захоплення: японська поезія, фото. Вболіває за ФК Волинь та лігу КВН "Волинь" :-).
Сімейний стан : одружений
В складі журі - 13 ігор.


Ще один ветеран ліги - Михайло ГАРЩАЛЬ. Журналіст. Працює заступником головного редактора газети "Відомості UA". Цікавиться спортивним покером, хоча стверджує що не азартний, любить подорожувати. В коло його захоплень входить інтернет та новітні технології.
Любить отримувати задоволення від улюбленої роботи.
Одружений, виховує доньку.
В складі журі - 10 ігор


Олександр МЕЛЬНИК - гравець команди КВН "5.50" Київ, та "Я люблю тебя" Київ, редактор ліги КВН "Волинь", а також ліги КВН "ОтКЛіК" Київ.
Займається інтернет журналістикою та розробкою сайтів.
Неодружений.
В складі журі - 6 ігор.





Ще один кавеенщик в складі журі Андрій БОБЛЯХ - команда КВН "Аварія" Рівне. В своїй карєрі вигравав дуже багато різноманітних трофеїв. В Луцьку Андрій також встиг засвітитись на сцені, як гравець. Став володарем першого "Кубку Любарта".
Неодружений
В складі журі - 4 гри.




Андрій ЛЕВ - екс-кавеенщик в складі команди КВН "Привокзальна дітвора" (істфак ВДУ). Громадсько-політичний діяч міста.
Одружений.
В складі журі - 3 гри.







Микола ЯРУЧИК - підприємець, директор благодійного фонду, в даний час депутат Луцької міської ради ( один з наймолодших).
Неодружений.
В складі журі - 5 ігор.







Відомий в Луцьку та Україні, лідер гурту "ФлайzZza" Андрій ТИМЧУК ( в народі просто Тіма), також є частим гостем суддівської колегії. Географ за освітою, Тіма, досяг успіху в шоу-бізнесі. Завжди вносить позитив в колективі , дуже лояльно ставиться до команд КВН, як суддя.
Неодружений.
В складі журі - 4 гри.





Андрій ЗУБЕНКО - директор Радіо "СІД ФМ", екс-кавеенщик, грав за команду "Літри"(1999 - 2004 рр). З цього сезону ведучий ліги КВН "Волинь", а до того Андрій був незмінним суддею ігор ліги.
Любить подивитись якісне кіно, послухати хорошу музику. Іноді читає книги
Неодружений.
Член журі - 11 ігор





Ігор ДМИТРИШИН - активний громадський та політичний діяч. В даний час заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.
Одружений.
Член журі - 4 гри.






Вадим МАКСИМЧУК - екс-кавеенщик, гравець команди "Лідери прокату". В даний час директор станції техобслуговування автомобілів.
Одружений.
Член журі - 5 ігор.






Юрій ТЕРТИЧНИЙ - екс-гравець команди КВН "КПП" (юрфак, ВДУ, 1999 -2003 рр.), за освітою юрист, працює адвокатом. Активний громадський діяч.
Одружений.
Член журі - 2 гри.






Практикувався в складі журі і головний редактор Ліги КВН "Волинь" Руслан МІСЮК. Юрист за освітою, кавеенщик за покликанням грав в командах "Лідери прокату" та "Фонтан" (був капітаном). Фанат футболу, любить пограти у більярд.
Неодружений.
В складі журі - 6 ігор.





Валерій ПЕЛЬЦ - голова ряду молодіжних організацій, в тому числі і Волинської асоціації КВН. Займається політикою. Цікавиться туризмом, футболом, інтернет журналістикою.
Одружений.
В складі журі - 18 ігор


Одноразово до складу журі входили :
Богдан ШИБА, Дмитро САЦЮК, Сергій ТРУНОВ, Валерій СТЕРНІЙЧУК, Майя ВАРЧЕНКО, Ігор ГУЗЬ, Володимир ПАЩЕНКО.


В фінальній грі до цього списку можливо додатуться нові члени журі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий